Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
2 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik az FotnaSMOOTH™ kezelés?

Egy non-ablatív lézersugárral, a szabadalmaztatott FotonaSMOOTH mód technológiával kezeljük a hüvelybemenetet, a kisajkat, nagyajkat ennek hatására a hámsejtek felfrissülnek, megfiatalodnak.

Mi a pontos módszer?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTH™ technológiával lehetővé teszi a hüvelybemenet, a kisajkak és a nagyajkak területének felfrissítését és megfiatalítását. A kisajak és nagyajak fiatalítás hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát. A megereszkedett nagyajkak újra feszessé, fiatalossá válnak. Ezekkel a kezelésekkel kiválthatók az intimplasztikai műtétek.

Mikor van szükség kisajak / nagyajak fiatalító kezelésre?

Amikor úgy érzed, hogy valami megváltozott intim közérzetedben, érdemes hozzánk fordulnod. Az életkor előrehaladtával ugyanis a női hormonok szintjének csökkenése miatt a kisajkak, a nagyajkak és a hüvelybemenet hámja is veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, de akár elszíneződések is megjelenhetnek rajtuk. Ezek az elváltozások rendkívül zavaróak lehetnek, és bár sokáig nem voltak kezelhetők, most már van megoldás.

Mi a probléma?

A kisajkak öregedése, a nagyajkak megereszkedése és elszíneződése.

A kisajkak és nagyajkak kötőszöveteinek megereszkedése következtében veszítenek korábbi rugalmasságukból és frissességükből, megereszkednek, felszínük ráncossá válik, elszíneződhetnek, bársonyos tapintásuk elvész.

Mi a kisajak / nagyajak öregedésének oka?

Az életkor előrehaladtával, a kisajkak és nagyajkak kötőszövetei megereszkednek, megnyúlnak, felszínükön pigment rakódhat le. Emiatt az intim terület frissessége, fiatalsága és megjelenése jelentősen romlik.

Kezelés előnyei

Időben alkalmazva megelőzheti a problémák kialakulását

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Hormonmentes

Altatás nélkül

Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Semmilyen előkészületet, vagy utógondozást nem igényel

2 kezelés elegendő

Életminőség egyértelmű javulása

Helyreáll az önbizalom

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up