Kisajak fiatalítás

Esztétikai nőgyógyászat (az intim szépségért)
Csomag tartalma
– az intim terület regenerációs lézerkezelése 2 alkalommal
Ár: 290.000 Ft 

SZAKÉRTELEM – BIZTONSÁG – DISZKRÉCIÓ

 

Mi az, hogy kisajakfiatalítás?

Új fogalom, amivel eddig még nem igen találkozhattál. Pedig a kisajkakon is meglátszik a korod, bár nem ráncosodik, mint az arcodon a bőr. A változás, amit látsz rajta a petyhüdtség, a lógás, hogy nem érnek össze a kisajkak, illetve az elszíneződése, bebarnulása. Az említett problémákat eddig el kellett fogadni, egy-két dolgon segíthetett sebészi beavatkozás, de azt sokan nem szívesen vállalják be. Amióta divat az intim terület csupaszra szőrtelenítése, azóta még látványosabb a szüléssel, korral járó látványos kisajak elváltozás.

A látvány és a funkcionalitás

Nem csak a látvány számít!-mondják sokan. Ne feledjük, hogy a széttárt kisajkak nem tudják védeni a hüvelyrést. Ebből adódóan sokszor kidörzsöli az alsónemű az említett intim részt, hiába a tisztasági betét, a pamut alsónemű, a tanga elkerülése. És máris elkezdődik az ördögi kör. Fáj, csíp, viszket, folyás, majd elutasítod a párod arra a pár napra, míg kikúrálod magad, aztán pár nap múlva újra kezdődik az egész. Ismerős? Egyre jobban ritkulnak az együttlétek, reménytelennek látod az egészet, épp túl vagy az egyik kúrán, pár nap múlva újra érzed a kidörzsölés nem kívánt eredményeit.

Akiknek a kisajkak látványa is számít,  az főleg kudarcként éli meg a szanaszét tátongó, lógó és sokszor bebarnult valamit a lába között, hisz csábításra ítéltetett, nem elrémítésre. Ilyenkor kéred meg a párod, hogy sötétben szeretkezzetek, megrémülsz a gondolattól is nehogy fényes nappal közelítsen szeretett társad hozzád. Nem tartod magad elég vonzónak, kívánatosnak és más lesz a kisugárzásod is. Folytassam?

Ráadásul a legtöbben meg sem tudják, vagy merik beszélni az ilyen jellegű problémát a társukkal. A szégyenérzet, a tudat, hogy már nem a régi,  felemészti az egykori szenvedélyes nőt. Egy mókuskerék, amiből nem tudnak kiszállni, csak azt érzik, hogy romlik a párkapcsolatuk és nincs visszaút. Pedig a nőgyógyászati lézerkezeléseinknek köszönhetően van! Ne hagyd, hogy így érezd magad!

Legyél Te is újra NŐ! Érezd magad újra biztonságban párod mellett, még a gondolataiban is Te legyél az egyetlen!

Mi vissza tudjuk adni a valamikori hamvasságod, de Te kell, hogy megkeress!

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up