Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
2-3 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik az IncontiLase kezelés?

Az IncontiLase kezelés szabadalmaztatott lézerterápiás eljárás, enyhe és közepes szintű inkontinencia kezelésére.
Az IncontiLase kezelés során a hüvelyfal és kismedencei kötőszövetekkel dolgozunk. Lézeres stimulációt alkalmazunk, mellyel elősegítjük a kötőszöveti állomány újraképződését, feszesítjük és zsugorítjuk a kollagén állományt, és biztosítjuk a hólyagalap jobb alátámasztását.

Klinikai vizsgálatok és eredmények

A KLINIKAI TANULMÁNYOK AZT IGAZOLJÁK, HOGY A KEZELÉS HATÁSOS, KÖNNYEN ELVÉGEZHETŐ ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS ELJÁRÁS, KIVÁLÓ EREDMÉNYEKRŐL SZÁMOLNAK BE ENYHE ÉS KÖZÉPSÚLYOS INKONTINENCIA KEZELÉS TEKINTETÉBEN.

  • 120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról
  • Ugyanezen hölgyek 78%-ának megszűntek vizeletvesztési panaszai
  • A kezelést követően minden mérhető inkontinencia paraméter javult
  • Mellékhatást nem tapasztaltak egyetlen tanulmány során sem

Az IncontiLase kezelés egyik legfontosabb előnye, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, mely során semmilyen szövetkárosodás, vágás, vérzés és varrat nem keletkezik. A gyógyulási idő rendkívül rövid, és még ebben az időszakban sincs szükség fájdalomcsillapításra, vagy antibiotikum kezelésre.

Mi a pontos módszer?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTH mód technológiával hőhatást fejt ki a hüvely szöveteire, amivel serkenti a már meglévő kollagénállomány újrarendeződését, és új kollagén képződését segíti elő a hüvelybemenet, a húgycsőnyílás, és az elülső hüvelyfal területén.

A módszerrel el tudjuk érni, hogy a hüvelyhám és a kismedencei kötőszövet feszesebb legyen, míg a kollagénrostok újraképződésével megerősödik, és alátámasztást kap a hólyagalap, azaz visszatérnek a normális vizelettartási funkciók.

Mikor van szükség az IncontiLase kezelésre?

Az IncontiLase kezelés akkor segít, amikor a vizeletcsepegés megkeseríti az életünket. Már két kezelés visszaadja a mindennapok biztonságát, és soha többet nem kell félnünk a korábban előforduló napi kellemetlenségektől.

Mi a probléma?

Inkontinencia, vizelettartási problémák, vizeletcsepegés.

A hüvelyfal és a hólyagalap kötőszöveteinek megereszkedése következtében a vizelettartás problémássá válik, köhögéskor, nevetéskor, fizikai terhelésre, vagy a szexuális élet során vizeletcsepegés lép fel.

Mi az inkontinencia oka?

A hüvelyfal és a hólyagalap kötőszöveteinek megereszkedése következtében a vizelettartás problémássá válik, köhögéskor, nevetéskor, fizikai terhelésre, vagy a szexuális élet során vizeletcsepegés lép fel.

Kezelés előnyei

 Időben alkalmazva megelőzheti a probléma kialakulását

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Altatás nélkül Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Semmilyen előkészületet, vagy utógondozást nem igényel

Napokkal később máris újra élvezhető a szexuális élet

Már két kezelés elegendő

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up