Kezelési Idő:
15-20 perc

Kezelések száma:
2 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik az IntimaLase kezelés?

Az IntimaLase hüvelyszűkítés egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket, és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi életéhez.

Klinikai vizsgálatok és eredmények

A LEGFRISSEBB TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEK EGYÉRTELMŰEN KIMUTATTÁK AZ INTIMALASE™ KEZELÉSEK HÜVELYSZŰKÍTŐ HATÁSÁT, A SZEXUÁLIS ÉLMÉNY, ÉS AZ ORGAZMUSOK SZÁMÁNAK ÉS MINŐSÉGÉNEK JAVULÁSÁT.

  • A páciensek 97%-a határozottan pozitívnak értékelte a hüvelyszűkítő kezelés hatását
  • A kezelést követően a hüvely átlagosan 17%-kal lett szűkebb
  • Az örömérzet átlagosan 58%-kal erősödött, az orgazmusok száma 14%-kal több lett
  • A partnerek csaknem 100 %-a számolt be az együttlétek határozott javulásáról

A klinikai tanulmányok alapján az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés hatékony, kellemetlen műtéti beavatkozás nélkül elvégezhető, biztonságos eljárás, mellyel elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások is.

Mi a pontos módszer?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTH™ technológiával hőhatást fejt ki a hüvelyfal szöveteire.
A lézersugár egyidejűleg elősegíti a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyhámban és a medencei kötőszövetben. A hüvelyszűkítő eljárás során a kollagén rostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát is növeli, így a hüvely visszafiatalodását eredményezi. Két kezelés között 2-4 hét kihagyást javaslunk, a szexuális élethez pedig már 2 nap után visszatérhetünk.

Mikor van szükség az IntimaLase kezelésre?

Amikor úgy érezzük, hogy még mindig fiatal és nyughatatlan a lelkünk, de a testünkön mégis nyomot hagytak az évek, akkor tehetünk érte, hogy visszanyerjük intim fiatalságunkat. Mindegy, hogy szülésről, vagy az évek múlásáról van szó, egy valami ellen nem tudunk tenni: a hüvely kitágul és szövetei veszítenek rugalmasságukból. Ez vezethet esztétikai problémákhoz, diszkomfort érzéshez, és a szexuális élet zavaraihoz is. Ennek kezelésére és megelőzésére is megoldást nyújtunk az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítéssel.

Mi a probléma?

Hüvelytágasság.

A hüvelyfal kötőszöveteinek megereszkedése következtében az együttlétek minősége jelentősen romlik, csökken az orgazmuskészség, illetve a partner számára is kevésbé élvezetes lesz a szexuális élet. Időnként a hüvelyfal süllyedése, előboltosulása láthatóvá is válik.

Mi a hüvelytágasság oka?

Az életkor előrehaladtával, illetve a szülések, erős fizikai megterhelés hatására a hüvely kötőszövetei megereszkednek, megnyúlnak, ezáltal a hüvely tágabbá válik.

Kezelés előnyei

Időben alkalmazva megelőzheti a probélma kialakulását

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Altatás nélkül

Időtartam: 15-20 perc

Metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes

Semmilyen előkészületet, vagy utógondozást nem igényel

2 nappal később már újra élvezhető a szexuális élet

2 kezelés elegendő

Jobb szexuális élmény

Életminőség, önértékelés egyértelmű javulása

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up