Hüvelyszűkítés

IntimaLase (hüvelyszűkítő lézerkezelés)

Vegyei igénybe most, HIHETETLEN AKCIÓS ÁRON 100.000 Ft kedvezménnyel! NE halogassa tovább!
Érvényes: 2018. 10. 31.

Csomag tartalma
– nőgyógyászati vizsgálat, konzultáció, állapotfelmérés
– I. hüvelyszűkítő lézerkezelés, kontrollvizsgálat
– II. hüvelyszűkítő lézerkezelés, kontrollvizsgálat

SZAKÉRTELEM – BIZTONSÁG – DISZKRÉCIÓ

IntimaLase™

Lézeres hüvelyszûkítés

Szülést követően illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul és szövetei veszítenek rugalmasságukból, ami különböző esztétikai problémákat, a komfortérzet hiányát okozhatja. Ennek kezelésére nyújt hatékony megoldást az IntimaLaseTM intimlézeres hüvelyszűkítés. Eredményeként a kollagénrostok újraképződnek, megerősödnek, ezáltal a tág hüvely szindróma megszüntetését érjük el. Az IntimaLaseTM kezelés egy egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes Er:YAG intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket, és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi életéhez.

• megoldás hüvelyi relaxációs szindrómára
• a hüvelyfal fototermikus feszesítése
• minimálisan invazív, metszésmentes eljárás
• nincs szükség érzéstelenítésre
• ambuláns kezelés
• biztonságos, gyors és egyszerû kezelés
• magas páciens elégedettség

Mi az IntimaLase™?

Az IntimaLase™ egy szabadalmaztatott, innovatív és egyedülálló non-invazív Er:YAG lézerterápiás eljárás. A hüvely- fal metszésmentes, non-ablatív fototermikus feszesítésén alapul. Az elôzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhetô és biztonságos eljárás.

Az IntimaLase™ kezelés indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, ami a hüvelyfal optimális szerkezetének elvesztése miatt jelentkezik. A szülés és a kor elôrehaladtával járó hüvely feszesítésére alkalmas kezelés.

Hogyan mûködik az IntimaLase™?

Az IntimaLase™ kezelés a hüvelyfal szövetébe juttatott lézer indukált termikus hatáson alapul, ezáltal stimulálja a kollagén újratermelôdést és újrarendezôdést. A nekollagenézis és újrarendezôdés eredményeként a hüvelyfal feszesebbé válik. A klinikai tanulmányokban használt
2940 nm hullámhosszú Er:YAG szabadalmaztatott technológiájú lézernyaláb lehetôvé teszi a speciálisan megalkotott lézer energia továbbítását a hüvelyfalba és a kollagén dús kismedencei fasciába.

Az IntimaLase™ egyedülálló elônye páciense számára

A klinikai tanulmányokba bevont páciensek többségének elegendô volt egyetlen kezelés a hüvelycsatorna szigni káns feszesítésére. Szükség esetén egy hónap múlva megismételték a kezelést. Nincs szükség altatásra, így
a beavatkozás elôtt a páciens részérôl nem szükséges elôkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe. A klinikai tanulmányok egyetlen kezelés után is szûkebb hüvelycsatornáról, kielégítôbb szexuális életrôl és életminôségbeli javulásról számolnak be.

Kiemelkedô klinikai  tanulmányok

Dr. Riviera és Dr. Fistonic, a LAHA tudományos szakemberei
által bemutatott legutóbbi klinikai tanulmányai alapján az IntimaLase™ kiemelkedô javulást eredményez a hüvelycsatorna szûkítésében és a szexuális kielégülés növekedésében.

A hatásosság sztenderd kérdôíves vizsgálaton és annak elemzésén alapul, melyet szubjektív, kezelt betegek töltöttek ki, valamint objektív hüvelyfal feszességet bizonyító mérések támasztanak alá.
A hüvely feszesítése minden páciensnél eredményes volt, 3%-28%-os intervallumban, a kezelést követôen a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szûkebb. A szexuális kielégülés McCoy Female Sexuality Kérdôív (MFSQ) alapján 8.5 pont átlagos javulást mutat a 36 pontos skálán. A klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a gyors és egyszerûen elvégezhetô IntimaLase kezelés egy hatásos, non-invazív, metszésmentes kezelés, melyet nem követ nemkívánatos mellékhatás, vagy kontraindikáció.

Az elsô lépések a IntimaLase™ kezeléssel

A klinikai tréninget a The Laser and Health Academy (www.laserandhealth. com) orvosi lézertechnológia szakemberei által egyedülálló workshop követi. A széleskörû workshop, amelyen a résztvevô orvos élô bemutatón vesz részt és mélységeiben elsajátítja a lézer zika és a lézer-szövet kölcsönhatásokat, betekintést nyer az IntimaLase™ kezelés alapjaiba és egyéb kezelésekbe, melyek a speciális Er:YAG lézerrel elvégezhetôk.

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up