Kezelési Idő:
15-25 perc

Kezelések száma:
3 alkalom

INGYENES konzultáció

Hogyan zajlik a RenovaLase® lézerkezelés?

A RenovaLase® kezelés alapja a hüvelyfal szövetének lézer indukált, enyhe és szabályozható fototermikus terápiája, amely serkenti az angiogenezist, fibroblaszt aktivitást és az új kollagén képződését hő vagy ablációs károsodás nélkül. A végső eredmény a hüvelyhám szerkezetének visszaállítása, a hüvelyfal visszavastagodása, illetve javul a vérellátása. Ezzel csökkennek a hüvelyszárazság tünetei, mint például szárazság, viszketés, irritáció és fájdalmas nemi élet.

A kezelés egyedüli előnye Ön számára

Mivel nincs szükség a hosszú távú ösztrogén hormon kezelésre, a RenovaLase® lézeres kezelés azon páciensek számára is alkalmas, akik ösztrogénfüggő rákos betegségben szenvednek (mint például endometriális rák, emlőrák, stb). A tanulmányok szerint a hüvely szárazsága csaknem 100%-ban megszűnik, visszatér a hüvelyi komfortérzet, a szexuális elégedettség fokozódik, mindez hormonmentesen. A hüvely fala újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, újra élvezheti a fájdalom nélküli együttléteket is.

A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

Egy nő életében sokszor alakulnak ki hormoningadozások, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot. Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretné, azt- fájdalommal jár, melyet gyakran pici hámsérülés kísér és egy idő után állandósul az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.

A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyszárazság, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Változókorban az alacsonyabb ösztrogén hormon szint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása súlyosbítja a panaszokat. A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, szárazabbá válik, amivel a fertőzésekre vonatkozó hajlam fokozódik.

Milyen előnyökkel jár a kezelés?

Minimálisan invazív, nincs vágás és varrat, nincs hámsérülés vagy vérzés

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

Hormonmentes

Időtartam: 15-25 perc

Ambulánsan elvégezhető

A kezelés mindössze perceket vesz igénybe

Általában 3 kezelés elegendő

Kielégítő szexuális élet

Kezelés után a páciens azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up