A gyakori HPV fertőzés okozta elváltozások, szemölcsök és a méhszájseb kezelésében használjuk a Magyarországon legmodernebb Fotona lézer technológiáját, ezen belül a HPVLase és CINLase kezeléseket.

A lézer fény különleges és hatékony orvosi alkalmazása közismert. Az erbium/YAG lágylézer alkalmas arra, hogy a méhszájseb szövetét kíméletesen elpárologtassa, ezáltal a méhszájseb eltüntethető műtét nélkül is.

Az elváltozás helyét a laphám fogja beborítani a regeneráció során, így megszűnhet a méhszájseb okozta kellemetlen krónikus folyás, vagy vérezgetés.

A kezelés csak helyi érzéstelenítést igényel, és gyorsan, hegek és a méhnyak sérülése nélkül gyógyul. Utólag nem okoz olyan szövődményeket, mint amit kúpkimetszéses műtétek okoznak: pl. méhszáj összenövése, szűkülete, hegesedés, méhnyak elégtelenség miatti vetélés, koraszülés.

Vegye igénybe még ma HIHETETLEN HPV és méhszájseb akciónkat!

ÖRÖMMEL ÉRTESÍTJÜK, HOGY A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL, AKCIIÓNKAT MEGHOSSZABÍTJUK!

Jelentkezzen be 2018. február 15-ig HPV, vagy méhszájseb kezelésre 90.000 Ft helyett 50.000 Ft-ért és ráadásként megajándékozzuk egy kezelőorvosa által javasolt kiegészítő kezeléssel.

 

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up