HPV fertőzések, méhszájseb, CIN

HPVLase és CINLase lézeres kezelések
HPVLase kezelés ára: 75.000 Ft
CINLase kezelés ára: 90.000 Ft
Kontroll és utókezelés
(1 hónappal az 1. kezelés után): 25.000 Ft

Általában 1 alkalom elég szokott lenni az elváltozás megszüntetéséhez. De a kontroll során néha foltosan gyógyuló felszín utókezelésére lehet szükség.

SZAKÉRTELEM – BIZTONSÁG – DISZKRÉCIÓ

Gyors és egyszerű megoldás

HPV fertőzés, szemölcsök, méhszájsebek esetében is bizonyított a lézeres eljárás. A módszernek köszönhetően a méhszáj laphámjának megindul a hámlasztása és eltűnik a seb. A páciens csak melegséget érez a hüvelyében, sebek, vérzés sem fordult elő az eddig elvégzett beavatkozások során. Friss cytológiai eredmények szükségesek!

• Biztonságos és hatékony
• Nem igényel gyógyszeres kezelést
• Pontosan szabályozott, precíz eljárás
• Javítja a laphám, bőr szerkezetét és tónusát
• Nagyobb és kisebb laphám, bőfrelületeken egyaránt alkalmazható
• Gyors és kíméletes

A gyakori HPV fertőzés okozta elváltozások, szemölcsök és a méhszájseb kezelésében használjuk a Magyarországon legmodernebb Fotona lézer technológiáját, ezen belül a HPVLase és CINLase kezeléseket. A lézer fény különleges és hatékony orvosi alkalmazása közismert. Az erbium/YAG lágylézer alkalmas arra, hogy a méhszájseb szövetét kíméletesen elpárologtassa, ezáltal a méhszájseb eltüntethető műtét nélkül is. Az elváltozás helyét a laphám fogja beborítani a regeneráció során, így megszűnhet a méhszájseb okozta kellemetlen krónikus folyás, vagy a szex, sportolás során észlel vérezgetés. Enyhébb cytologiai eltérések (krónikus gyulladás, repair, metaplázia, elszarusodás, ASCUS) szintén megszüntethető, valamint a hámrétegben élősködő HPV vírus fertőzés is kezelhető a méhszáj laphámjának lézeres besugárzásával és hámlasztásával. A kezelés csak helyi érzéstelenítést igényel, és gyorsan, hegek és a méhnyak sérülése nélkül gyógyul, utólag nem okoz olyan szövődményeket, mint amit kúpkimetszéses műtétek okoznak: pl. méhszáj összenövése, szűkülete, hegesedés, méhnyak elégtelenség miatti vetélés, koraszülés.

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up