Horkolás, alvászavarok

NightLase horkolás és alvási apnoé elleni kezelés

100.000 Ft/alkalom.

A teljes kezelés 3 alkalmat igényel, össz ára: 300.000 Ft.

Fizethet alkalmanként vagy akár egy összegben. Amennyiben egyszerre fizeti a teljes kezelés árát, 10% kedvezményt biztosítunk, azaz 300.000 Ft helyett 270.000 Ft lesz. Az ár tartalmazza az ingyenes gégészeti állapotfelmérést és szűrővizsgálatot, kezelések előtt teljes körű tájékoztatást nyújtunk, felmérő vizsgálatot biztosítunk, ezek alapján egyénre szabjuk a lézeres kezeléseket.

NightLase®

Horkolás és alvási apnoé elleni kezelés

• Non-invazív módszer
• Javítja a páciens alvásminőségét
• Bármely orvos vagy fogorvos által rendkívül könnyen elvégezhető
• Enyhíti a horkolás és az alvási apnoé káros következményeit
• Biztonságos, páciensbarát eljárás

Milyen jellegű beavatkozás a NightLase® Horkolás és alvási apnoé elleni kezelés?

A NightLase® kezelés egy szaba­ dalmasított, gyors, non­invazív, kímé­ letes eljárás, amely jelentősen javítja a páciens alvásminőségét. NightLase® terápia során alkalmazott felszíni Er:YAG lézerfény energiája csökkenti az alvási apnoé tüneteit és mérsékeli a horkolás intenzitását. A beavatkozás altatást, érzéstelenítést nem igényel.

Hogyan működik a NightLase® kezelés?

A NightLase® terápia során a lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoé káros következményei.

Az eljárás két egyszerű lépésben történik:

1. lépés: A MŰTÉTI TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE
A lézersugár előmelegíti a szöveteket.

2. lépés: SZÖVETEK ÖSSZEHÚZÁSA LÉZERREL

A lézer összehúzza a szöveteket az érintett területen.
A teljes NightLase® terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket egy hat hetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A végső, javult állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat. Amennyiben a beteg vagy hozzátartozói a tünetek ismételt rosszabbodását tapasztalják, újabb kezelési ciklus végezhető.

Miért tökéletesek a Fotona lézerrendszerei a NightLase® kezelések elvégzésére?

A Fotona lézerrendszerei, mint például a LightWalker és a Dynamis, a hatékony, mégis kíméletes Er:YAG modalitást alkalmazzák, amely képes az egyes lézerimpulzusok hoszszának optimalizálására. Ebben az üzemmódban a hőenergia anélkül hatol be a felsőbb szöveti rétegbe, hogy károsítaná azt,  vagy nemkívánatos mellékhatást idézne elő. Az eljárás kellően kíméletes, így a szájüregben lévő érzékeny bőrfelületen is használható; ugyanakkor elég erőteljes ahhoz, hogy klinikai kezelésekhez is megfelelően hatékony hőtermelést biztosítson. A NightLase® kezelés beállításai előreprogramozhatóak a Dynamis és a LightWalker berendezéseken, ami megkönnyíti a kezelések elvégzését.

Egyszerű és gyakorla­tilag fájdalommentes
A NightLase® kezeléseket bármely orvos, vagy fogorvos könnyen elvégezheti; a módszer magas sikerességi mutatókkal rendelkezik, alkalmazásával jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase® módszer jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, non­invazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoé káros következményeinek enyhítésére.

A NightLase® módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre, és érzéstelenítésvagy altatás alkalmazása sem szükséges a kezelések során. A kíméletes beavatkzozás eredményeként mind a betegek, mind pedig hozzátartozóik mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

NightLase® ­ az első lépések

A NightLase® apnoé­ ellenes kezelés technikái a Fotonával partner­ ségben álló Laser and Health Academy (www. laserandhealth.com) oktatóközpont önálló kurzusán, illetve a cég számos képzési prog­

ramjának részeként sajátíthatók el. Gyakorlati képzések során, a lézeres kezelésekben jártas szakemberek útmutatása révén sajátíthatja el mindazt a tudást és magabiztosságot, amely felkészíti Önt a hatékony kezelések elvégzésére, és elégedett pácienseket eredményez. Lépjen kapcsolatba velünk, és együtt megvitatjuk, miként nyújthat segítségünkkel magas színvonalú ellá­ tást páciensei számára.

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up