Heg, pigmentfont, stria, lézeres kezelése

Pigmentfolt kezelés lézerrel (50 Ft-os nagyságú területen) 30.000 Ft

Hegkezelés 15.000 Ft/heg

Stria kezelés A/4-es területen 35.000 Ft 

Gyors és egyszerű megoldás a tiszta bőrért

• Biztonságos és hatékony
• Nem igényel gyógyszeres kezelést
• Pontosan szabályozott, precíz eljárás
• Javítja a bőr szerkezetét és tónusát
• Nagyobb és kisebb bőfrelületeken egyaránt alkalmazható
• Gyors és kíméletes

Fájdalom és szövődmények nélkül szabadulhat meg striáktól, hegektől (akár a szülés utáni keloidosan gyógyuló gátsebre, vagy a császármetszés hegre is megoldás), pigmentfoltoktól, fibriómáktól, aknéktól. Arca, vagy testének más részei megfiatalodva, új lendületet kapva frissülnek fel.

A hegek általában kicsi, kerek behúzódások, melyek mélyebben helyezkednek el, mint a környező bőr felszíne. Rendszerint akkor keletkeznek, amikor a gyógyulási folyamat megakad és az új kötőszöveti rostok képződése elégtelen; például akne vagy bárányhimlő után. A heg kiemelkedik a bőrből, amennyiben a bazális réteg megsérül, a papilláris rétegben a helyén kötőszöveti rostok elemei láthatóak. A fölötte keletkező új hám vékonyabb, a bazális rétegben a pigment is sérül. Területén bőrmirigyek, szőrtüszők, szőrszálak nincsenek. Minden szövetsérülés hegképződéssel gyógyul, de a hegek megjelenési formája és viselkedése különböző. Ideális a vékony, halvány, puha, kevéssé látható, ún. biológiai heg. Ettől eltérő, zavaró, vaskos, behúzó, deformitást okozó hegek alakulhatnak ki, ha a sebgyógyulás feltételei nem ideálisak.

Lézeres hegkezelés során frakcionált bőrrekonstrukciót végzünk. A kezelés célja, hogy a környező egészséges szöveti régiókat is kezeljük, nemcsak a sérült bőrszakaszt. Az egészséges bőrszakasz segít a sérült területnek „újra éledni” a fokozott kollagén és elasztin termelődés miatt, amit az orvosi lézer a legmélyebb szöveti szakaszon indít el. A hegek lézeres eltávolítása precíz és kíméletes bőrmegújító eljárás, amelynek során az Er:YAG lézersugár a bőr legfelső mikro-rétegeiben abszorbeálódik, ennek következményeképpen pedig a heges bőrfelület elpárolog, illetve fokozódik a kollagéntermelődés.

BUDAI CORVIN ORVOSI RENDELŐ

A Budai Vigadóval szemben, a Batthyány tértől pár percre

Cím: Budapest, 1011 Corvin tér 2.
Tel.: +36 1 950 9219
Mobil: +36 70 381 9134
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu
www.corvinorvosirendelo.hu

www.budaicorvinklinika.hu
facebook.com/budaicorvinklinika/
Bejelentkezés lézeres kezelésekre:
Mobil: +36 70 363 5773
E-mail: info@corvinorvosirendelo.hu

Időpontot foglalok!Csatlakozzon Ön is!corvinorvosirendelo.hu
Scroll Up